Sonkás-zöldborsós ragu

Sonkás-zöldborsós ragu

Elkészítési idő

90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 50 dkg kötözött sonka
  • 50 dkg pulyka vagy csirke comb
  • 50 dkg zöldborsó
  • bors
  • pirospaprika
  • zöld hegyespaprika
  • 1 db paradicsom
  • 1 db hagyma
  • 1 tasak előfőzött rizs
  • petrezselyemzöld

Elkészítés:

A hagymát megdinszteljük, pirospaprikával meghintjük, majd beletesszük a felkockázott kötözött sonkát és a kockázott pulykacombot, vagy csirkecombot, majd felöntjük kevés vízzel.

Ha félig megfőtt, beletesszük a borsót, a paprikát, paradicsomot, fűszerezzük, és készre főzzük.

Köretnek előfőzött rizst főzünk hozzá. Savanyúsággal tálaljuk.

Neked ajánljuk