Sonkás zöldborsós ragu

Sonkás zöldborsós ragu
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 50 dkg kötözött sonka
  • 50 dkg pulykacomb vagy csirkecomb
  • 50 dkg zöldborsó
  • bors
  • pirospaprika
  • zöld erős hegyes paprika
  • 1 db paradicsom
  • 1 db vöröshagyma
  • zsiradék
  • 1 tasak előfőzött rizs
  • petrezselyemzöld
  • 50 dkg kötözött sonka
  • 50 dkg pulykacomb vagy csirkecomb
  • 50 dkg zöldborsó
  • bors
  • pirospaprika
  • zöld erős hegyes paprika
  • 1 db paradicsom
  • 1 db vöröshagyma
  • zsiradék
  • 1 tasak előfőzött rizs
  • petrezselyemzöld

Elkészítés:

A hagymát a zsiradékon megdinszteljük, hozzáadjuk a pirospaprikát, majd beletesszük a felkockázott kötözött sonkát és a kockázott pulyka- vagy csirkecombot, felöntjük kevés vízzel, ha félig megfőtt, beletesszük a borsót, a paprikát, paradicsomot, fűszerezzük, és készre főzzük.

Megjegyzés:

A receptet Markos Mária küldte be. Köszönjük!