Sertésszűz brokkolis bundában, olasz babsalátával

Sertésszűz brokkolis bundában, olasz babsalátával
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 250 g sertésszűz
  • 1 evőkanál zsír
  • bors
  • fűszerkömény
  • fokhagyma
  • 200 g brokkoli
  • pici só
  • 250 g fehér bab puhára főzve
  • pici só
  • 100 g házi pizza szósz
  • 1 evőkanál barbecue szósz
  • 250 g sertés szűz
  • 1 evőkanál zsír
  • bors
  • fűszerkömény
  • fokhagyma
  • 200 g brokkoli
  • pici
  • 250 g fehér bab puhára főzve
  • pici
  • 100 g házi pizza szósz
  • 1 evőkanál barbecue szósz

Elkészítés:

A húst befűszerezzük, és a zsírral együtt sütőzacskóba tesszük és megsütjük.

A brokkolit megpároljuk, majd összetörjük, megsózzuk. Folpackra kiterítjük, ráfektetjük a húst, a folpack segítségével feltekerjük és a hűtőben hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.

A fehér főtt babot összekeverjük a házi oregánós paradicsom szósszal, majd barbecue szósszal ízesítjük és a felszeletelt húskarikákhoz tálaljuk.

Megjegyzés:

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!