Serpenyős ropogós csirke sült zöldségekkel

Serpenyős ropogós csirke sült zöldségekkel
Elkészítési idő
5,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 1 db csirke alsócomb
  • 1 db csirke felsőcomb
  • 1 szál zöldség
  • 1 szál sárgarépa
  • 2 db burgonya
  • 2 db újhagyma
  • fél sárga kaliforniai paprika
  • 2 karika piros kárpia paprika
  • bors
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 db csirke alsócomb
  • 1 db csirke felsőcomb
  • 1 szál zöldség
  • 1 szál sárgarépa
  • 2 db burgonya
  • 2 db újhagyma
  • fél sárga kaliforniai paprika
  • 2 karika piros kárpia paprika
  • bors
  • 2 evőkanál olaj

Elkészítés:

A húsokat bedörzsöljük sóval, borssal és állni hagyjuk. A megtisztított zöldségeket hasábokra, a burgonyát nagyobb kockára vágjuk.

A serpenyőt felforrósítjuk, beleöntjük az olajat és a csirkehúsok mindkét oldalát megpirítjuk. Ezután belerakjuk a zöldségeket és együtt pirítjuk tovább. Lefedjük, lassú tűzön pároljuk, majd zsírjára sütjük a húsokat és a zöldségeket. (Szép piros ropogósra süljenek).

Megjegyzés:

A receptet Szekeres Lajosné Klári küldte be. Köszönjük!