Serpenyős hús

Serpenyős hús
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 50 dkg csirkemellfilé
  • 4 nagyobb fej vöröshagyma
  • 1 dl olaj
  • fokhagyma granulátum (ízlés szerint)
  • majoránna (ízlés szerint)
  • kakukkfű (ízlés szerint)
  • bors
  • 50 dkg csirkemellfilé
  • 4 nagyobb fej vöröshagyma
  • 1 dl olaj
  • fokhagyma granulátum (ízlés szerint)
  • majoránna (ízlés szerint)
  • kakukkfű (ízlés szerint)
  • bors

Elkészítés:

A húst kisebb darabokra vágjuk, fűszerezzük, a hagymát tetszőlegesre daraboljuk.

Serpenyőben az olajat felhevítjük, beletesszük a húst és a hagymát, és addig sütjük, amíg a hús át nem sül teljesen.

Hasábburgonyával is tálalhatjuk.

Megjegyzés:

A receptet Wagensommer Alexandra küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti