Serpenyős csirkecomb vegyes zöldségekkel

Serpenyős csirkecomb vegyes zöldségekkel
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 1 db alsó csirkecomb
  • 1 db felső csirkecomb
  • 4 db piros koktélparadicsom
  • 2 db sárga koktélparadicsom
  • 2 szál újhagyma
  • 4 db bébi sárgarépa
  • 1 szál petrezselyem
  • 1 csokor bazsalikom
  • bors
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 4 db újburgonya
  • 1 db alsó csirkecomb
  • 1 db felső csirkecomb
  • 4 db piros koktélparadicsom
  • 2 db sárga koktélparadicsom
  • 2 szál újhagyma
  • 4 db bébi sárgarépa
  • 1 szál petrezselyem
  • 1 csokor bazsalikom
  • bors
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 4 db újburgonya

Elkészítés:

Forró serpenyőben a befűszerezett csirkecombok mindkét oldalát elősütjük. Ezután hozzáadjuk a megtisztított, karikára vágott újhagymát, a bébi sárgarépát és elkezdjük párolni. Hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát, a kettévágott koktélparadicsomokat, a petrezselymet és a bazsalikom leveleket. Sózzuk, borsozzuk lassú tűzön pároljuk, majd zsírjára sütjük.

Akár a serpenyőben is tálalhatjuk.

Megjegyzés:

A receptet Szekeres Lajosné Klári küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti