Serpenyős csirkecomb lila hagymával rozmaringgal ropogós

Serpenyős csirkecomb lila hagymával rozmaringgal ropogós

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 8 alsó csirke comb
  • 12 db kisebb burgonya
  • 4 db kisebb lila hagyma
  • 4 rozmaring ág
  • bors
  • 2 evőkanál olívaolaj

Elkészítés:

A csirkecombokat sóval, borssal befűszerezzük, a burgonyát és lilahagymát tisztítás után vastagabb karikára vágjuk.

A serpenyőben felforrósítjuk az olajat, belerakjuk a csirkecombokat, mindkét oldalát lepirítjuk, kérget sütünk rá. Majd ráhalmozzuk a burgonyát és a lilahagyma karikákat, sózzuk, borsozzuk, beledobjuk a rozmaring ágakat és lefedve pároljuk.

Ha megpuhult a hús és a burgonya is, levesszük a fedőt és ropogósra pirítjuk. A serpenyőben tálaljuk

Neked ajánljuk