Sárgarépás fasírt őzgerincben

Sárgarépás fasírt őzgerincben

Elkészítési idő

90 perc alatt elkészülő ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 1 kg darált hús
  • 2 db tojás
  • 2 db szikkadt zsemle
  • 3 fej fokhagyma
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 tk. pirospaprika
  • bors

Valamint:

  • 4 szál sárgarépa
  • 20 dkg trappista sajt
  • margarin

Elkészítés:

Összedolgozom a darál húst, összetépkedett zsemlét, tojást, áttört fokhagymát, reszelt hagymát, pirospaprikát, sót, borsot.

A massza felét egy kikent ózgerincformába simítom.

Ráteszem az előzőleg kicsit megpárolt sárgarépát, arra a sajtszeleteket.

Befedem a megmaradt húsos masszával. Meglocsolom olvasztott margarinnal.

Kb. 1 óra alatt fóliával letakarva megsütöm.

Leveszem a fóliát, és kicsit megpirítom.

Neked ajánljuk