Hozzávalók:
  • 2 sárgadinnye
  • 1 l tej
  • 1 dl tejszín
  • porcukor
  • fahéj
  • citromlé
  • 2 ek. szeletelt mandula
  • 2 db sárgadinnye
  • 1 l tej
  • 1 dl tejszín
  • porcukor
  • fahéj
  • citromlé
  • 2 ek. mandula

Sárgadinnye krémleves

Elkészítési idő
5,0 2 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

A dinnyéket kettévágjuk és a magját kikaparjuk, húsát kikanalazzuk. A tejjel összeturmixoljuk. Cukorral, fahéjjal, és citromlével ízesítjük, alaposan összekeverjük a tejszínnel.

A dinnye héjába adagolva szeletelt mandulával megszórva tálaljuk.

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti