Sárgaborsó krémleves bacon chips-szel gluténmentesen

Sárgaborsó krémleves bacon chips-szel gluténmentesen
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 200 g sárgaborsó
  • fehér bors
  • szerecsendió
  • 2 dl tejszín
  • 1 teáskanál konjac liszt
  • levesgyöngy
  • bacon chips
  • 200 g sárgaborsó
  • fehér bors
  • szerecsendió
  • 2 dl tejszín
  • 1 teáskanál konjac liszt
  • levesgyöngy
  • bacon chips

Elkészítés:

A sárgaborsót többször átmossuk, majd felengedjük vízzel megsózzuk, és puhára főzzük.

Ha már puha a sárgaborsó, a levest leturmixoljuk, beleöntjük a tejszínt, a lisztet, és folyamatosan kavargatva kiforraljuk.

Levesgyönggyel, bacon cips-szel tálaljuk.

Megjegyzés:

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!