Sárgabarack krémleves

Sárgabarack krémleves
Elkészítési idő
5,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 50 dkg sárgabarack
  • 2 evőkanál xilit
  • 1 teáskanál vanília aroma
  • 2 dl tejszín
  • 1 evőkanál vanília puding
  • 50 dkg sárgabarack
  • 2 evőkanál xilit
  • 1 teáskanál vanília aroma
  • 2 dl tejszín
  • 1 evőkanál vanília puding

Elkészítés:

A barackot összevágjuk, felöntjük vízzel, hozzáadjuk a vanília aromát, a xilitet, összeforraljuk, majd a tejszínnel elkevert pudinggal besűrítjük és felforraljuk.

Megjegyzés:

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti