Sajttorta

Sajttorta
Elkészítési idő
5,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 4 db tojás
  • 1 csomag vanília ízű GM pudingpor
  • 15 dkg eritrit por
  • 20 dkg tejföl
  • 50 dkg mascarpone
  • vanília aroma
  • vaníliás cukor
  • a torta aljához:
  • 5 dkg vaj
  • 20 dkg GM zabpehelykeksz
  • 4 db tojás
  • 1 csomag vanília ízű GM pudingpor
  • 15 dkg eritrit por
  • 20 dkg tejföl
  • 50 dkg mascarpone
  • vanília aroma
  • vaníliás cukor
  • 5 dkg vaj
  • 20 dkg GM zabpehelykeksz

Elkészítés:

A zabpehelykekszet ledaráljuk és az olvasztott vajjal összegyúrjuk. Egy pite vagy tortaformát kivajazunk és a masszát belenyomkodjuk.160 fokra előmelegített sütőben 10 percig sütjük.

A mascarponét, a tejfölt, az eritritet, vaníliát robotgép segítségével habosra keverjük. Egyenként hozzáadjuk a tojásokat és a pudingport is. A krémet a süteménylapra simítjuk és kb. 50 percig sütjük.

Langyosra hűtve kínáljuk

Megjegyzés:

A receptet Scarlett69 küldte be. Köszönjük!