Sajttal töltött rántott csirkemell

Sajttal töltött rántott csirkemell
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 2 nagy egész csirkemellfilé
  • 2 szép szelet trappista sajt
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint
  • a sütéshez:
  • 7 dl étolaj
  • a bundához:
  • 15 dkg liszt
  • kb. 2 db tojás
  • 1-1,5 dl tej
  • 1 evőkanál mustár
  • 2 nagy egész csirkemellfilé
  • 2 szép szelet trappista sajt
  • bors
  • 7 dl étolaj
  • 15 dkg liszt
  • 2 db tojás
  • 1-1,5 dl tej
  • 1 evőkanál mustár

Elkészítés:

A filét felszeleteljük. 4 szép szelet és 2 kicsi lesz. Kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.

A bundához valókat jól felverjük. A húsra teszünk egy szelet trappista sajtot, majd befedjük egy másik szelet hússal. Előszőr lisztbe, majd masszába forgatjuk, majd újból lisztbe, amit jól rányomkodunk.

Felhevített olajban lassú tűznél fedő alatt kisütjük.

Megjegyzés:

A receptet Vass Lászlóné küldte be. Köszönjük!