Sajttal és sonkával töltött fasírt

Sajttal és sonkával töltött fasírt

Elkészítési idő

75 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 80 dkg darált sertéshús
  • 15 dkg szeletelt sajt
  • 15 dkg szeletelt gépsonka
  • 5 db tojás
  • 2 db zsemle
  • 1 db sűrített paradicsomkonzerv
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 mk. oregáno
  • 1 mk. bors

Elkészítés:

A vízbe áztatott, kinyomkodott zsemléket, darált húst, áttört fokhagymát, 2 tojást, fűszereket, finomra vágott petrezselymet, paradicsompürét összedolgozom.

Morzsával szórt alufóliára teszem és sajt-, illetve sokaszeletekkel borítom, utána reszelt, főtt tojással szórom.

Feltekrem és kikent tepsibe fektetem, megszurkálom, majd 1 órán át sütöm, forró sütőben.