Sajtos tallér medvehagymával

Sajtos tallér medvehagymával
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 50 dkg liszt
  • 20 dkg zsír
  • 1 evőkanál só (púposan)
  • 1 tojás
  • 10 dkg reszelt sajt
  • 1/2 csomag sütőpor
  • 2 dl tejföl
  • 10 dkg medvehagyma
  • 50 dkg liszt
  • 20 dkg zsír
  • 1 evőkanál só (púposan)
  • 1 db tojás
  • 10 dkg reszelt sajt
  • 1/2 csomag sütőpor
  • 2 dl tejföl
  • 10 dkg medvehagyma

Elkészítés:

A lisztet a sóval, sajttal, sütőporral és az apróra felvágott medvehagymával összekeverjük, hozzáadjuk a többi anyagot és összegyúrjuk (ha a tésztát keménynek találjuk, adjunk még hozzá tejfölt).

Golyókat formálunk belőle (lehet több méret is), formába helyezzük, összenyomjuk és gázon megsütjük. Sütés közben egyszer megfordítjuk a formát.

Megjegyzés:

A receptet Kiss Imréné Magdi küldte be. Köszönjük!