Sajtos-szőlős falatka

Sajtos-szőlős falatka
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 1 ciabatta/bagett
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 nagy golyó mozzarella
  • 40 dkg szőlő
  • 2 ág kakukkfű
  • 5 dkg mandulaforgács vagy fenyőmag
  • 1 ciabatta/bagett
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 nagy golyó mozzarella
  • 40 dkg szőlő
  • 2 ág kakukkfű
  • 5 dkg mandulaforgács vagy fenyőmag

Elkészítés:

A kenyeret ferdén 8 szeletre vágjuk, bedörzsöljük a fokhagymával, majd az olívaolajjal megcsepegtetjük, és serpenyőben megpirítjuk. A sajtot vékony szeletekre vágjuk és a meleg szeletekre tesszük.

A szőlőt leszemezzük, megmossuk, néhány csepp olívaolajon megpároljuk, sóval, borssal, kakukkfűvel ízesítjük. A pirítósra tesszük, megszórjuk mandulaforgáccsal, és azonnal tálaljuk.

Megjegyzés:

Fotó: RAS / Recepttár

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti