Sajtos sertés-saslik

Sajtos sertés-saslik

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 50 dkg sertéshús
  • 15 dkg trappista sajt
  • 2 tojás
  • liszt
  • tej
  • ételízesítő
  • olaj

Elkészítés:

A húst kb. 1 centisre kockázom és ételízesítőbe forgatva hagyom állni. Ezalatt felkockázom, szintén centisre a sajtot.

A hurkapálcára tűzöm a sertést és a sajtot felváltva, hogy az eleje és vége is hús legyen.

Tojásból, lisztből és tejből palacsintatésztát csinálok, de az átlagosnál sűrűbbet. A saslikot beleforgatom előszőr lisztbe, majd a tésztába.

Forró, bő olajban kisütöm, forgatva közben.

Neked ajánljuk