Sajtos-mustáros csípős töltött sertésborda

Sajtos-mustáros csípős töltött sertésborda

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj
  • 1 erős paprika
  • 1 ek. dijoni mustár
  • 8 db kockasajt
  • fehérbors
  • 20 dkg finomliszt
  • 3 tojás
  • 20 dkg zsemlemorzsa
  • 5 dl étolaj

Elkészítés:

A karajszeleteket kiklopfolom, sózom.

A paprikát apróra vágom, majd összedolgozom a sajttal és a mustárral. Ízesítem sóval és őrölt fehérborssal. A sajtos tölteléket 4 részre osztom.

A hússzeletek egyik felére teszek a sajtos töltelékből, majd ráhajtom a hús másik felét. A betöltött húsokat bepanírozom: lisztbe, felvert tojásba, majd zsemlemorzsába forgatom, és bő olajban közepes lángon megsütöm.

Szalmaburgonyát készítek mellé.

Neked ajánljuk