Sajtos krumplifánk

Sajtos krumplifánk
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 50 dkg krumpli
  • 1 tojás
  • 1 kanál liszt
  • 20 dkg reszelt sajt
  • bors
  • olaj
  • 50 dkg krumpli
  • 1 db tojás
  • 1 kanál liszt
  • 20 dkg reszelt sajt
  • bors
  • olaj

Elkészítés:

A krumplit sós vízben megfőzzük, még melegen összetörjük és kihűtjük.

Beleütjük a tojást, fűszerezzük, hozzáadjuk a lisztet és a reszelt sajtot.

Összedolgozzuk, diónyi gombócokat készítünk, zsemlemorzsában meghempergetjük, és forró olajban aranysárgára sütjük.

Megjegyzés:

A receptet Vankó Sándorné küldte be. Köszönjük!