Sajtos húspogácsa

Sajtos húspogácsa

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 1 hagyma
  • fél kiskanál mustár
  • 2 evőkanál reszelt parmezán sajt
  • 10 dkg trappista
  • 1 mokkáskanál őrölt fekete bors
  • 2 evőkanál olaj
  • 50 dkg darált marhahús
  • 50 dkg darált sertéshús
  • 1 evőkanál só

Elkészítés:

Elkészítés:

Fűszerezzük be a húsokat sóval és borssal! Reszeljük le a vöröshagymát, adjuk hozzá a mustárt, a parmezánt és a felkockázott trappistát! Dolgozzuk össze!

Formáljunk 8 db húspogácsát! Süssük meg 12 perc alatt a húst, közben kenegessük egy kis olajjal!

Neked ajánljuk