Sajtos csirkemell

Sajtos csirkemell
Elkészítési idő
5,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége
Árkategória
Hozzávalók:
  • 50 dkg csirkemell apró kockákra vágva
  • só (ízlés szerint)
  • bors (ízlés szerint)
  • 10 dkg reszelt sajt
  • 1 kis csokor petrezselyemzöld aprítva
  • 1 db tojás
  • 2 jó púpozott evőkanál majonéz
  • 3 evőkanál liszt
  • a sütéshez:
  • 1,5-2 dl étolaj
  • 50 dkg csirkemell
  • bors
  • 10 dkg reszelt sajt
  • 1 kis csokor petrezselyemzöld
  • 1 db tojás
  • 2 púpozott evőkanál majonéz
  • 3 evőkanál liszt
  • 1,5-2 dl étolaj

Elkészítés:

Az összes hozzávalót egy tálban összekeverjük.

Egy serpenyőben étolajat felhevítjük. Egy púpozott evőkanálnyi tölteléket teszünk a serpenyőbe (4 db fér bele.) Ezeket ellapítjuk. Lassú tűzön szép arany barnára sütjük.

Zöldségekkel, sült burgonyával tálaljuk.

Megjegyzés:

A receptet Vass Lászlóné küldte be. Köszönjük!