Sajtkrémmel töltött uborka petrezselymes pestóval

Sajtkrémmel töltött uborka petrezselymes pestóval
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 1 nagyobb kígyóuborka
  • a töltelékhez:
  • 1 tubus tejszínes sajtkrém
  • bors
  • a szószhoz:
  • fél uborka
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 1 gerezd fokhagyma
  • ¼
  • kávéskanál konjac liszt
  • a tetejére:
  • reszelt Trappista sajt
  • 1 nagyobb kígyóuborka
  • 1 tubus tejszínes sajtkrém
  • bors
  • fél db uborka
  • 1 gerezd fokhagyma
  • ¼ kávéskanál konjac liszt
  • reszelt Trappista sajt
  • 1 csokor petrezselyemzöld

Elkészítés:

Az uborkát legyaluljuk, folpackra egymást fedve lerakjuk.

A sajtkrémet ízlés szerint megsózzuk, borsozzuk.

A szósz hozzávalóit összturmixoljuk.

A folpacra tett uborkára sajtkrémet teszünk, majd a folpack segítségével feltekerjük, és reszelt sajttal megszórjuk.

Megjegyzés:

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti