Sajtkrémben sült zöldbabos hús

Sajtkrémben sült zöldbabos hús
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 70 dkg zöldbab
  • 80 dkg sertéshús
  • 2 db tojás
  • 3 dl tejföl
  • 20 dkg sajt
  • 5 evőkanál napraforgó olaj
  • 2 db közepes vöröshagyma
  • 2 dl víz
  • 70 dkg zöldbab
  • 80 dkg sertéshús
  • 2 db tojás
  • 3 dl tejföl
  • 20 dkg sajt
  • 5 evőkanál napraforgó olaj
  • 2 db közepes vöröshagyma
  • 2 dl víz

Elkészítés:

Az apróra vágott zöldbabot sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. Felkockázott hagymát olajon megdinszteljük, rátesszük a felkockázott húst, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, és felöntjük vízzel.

A tejfölt kikeverjük a tojásokkal és 15 dkg reszelt sajttal. Ízlés szerint fűszerezzük.

Beleforgatjuk a szószba a leszűrt zöldbabot és a megpuhult húst. Olajjal kikent tepsibe tesszük, ráreszeljük a maradék sajtot, és készre sütjük.

Megjegyzés:

A receptet Salamon Csilla küldte be. Köszönjük!