Sajtgolyó sütés nélkül

Sajtgolyó sütés nélkül
Elkészítési idő
5,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 25 dkg sovány túró
  • 1 db GM tömlős krémsajt
  • 40 dkg reszelt sajt
  • 2-3 evőkanál tejföl
  • őrölt szerecsendió
  • a beforgatáshoz:
  • pirospaprika
  • metélőhagyma vagy petrezselyemzöld
  • darált dió vagy mák
  • lenmag vagy szezámmag
  • 25 dkg sovány túró
  • 1 db GM tömlős krémsajt
  • 40 dkg reszelt sajt
  • 2-3 evőkanál tejföl
  • őrölt szerecsendió
  • pirospaprika
  • metélőhagyma vagy petrezselyemzöld
  • darált dió vagy mák
  • lenmag vagy szezámmag

Elkészítés:

A golyókhoz való összetevőket alaposan összegyúrjuk, majd megkóstoljuk, ha szükséges utána ízesítünk.

A hempergetéshez valókat külön-külön tálkákba tesszük, és a masszából diónyi golyókat formálunk és a különböző ízű-színű „bundában” meghempergetjük.

Ízlés szerint tálra rakosgatjuk, és azonnal kínálhatjuk.

Megjegyzés:

A receptet Scarlett69 küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti