Rukkolás-krémes tagliatelle

Elkészítési idő
15 perc alatt elkészülő ételek
Elkészítés nehézsége
Egyszerű ételek
Árkategória
Közepesen költséges ételek
Hozzávalók:
- 25 dkg tagliatelle tészta
- 20 dkg rukkola
- 25 dkg mascarpone
- 20 dkg bacon
- 1 dl tejszín
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 db húsleveskocka
- olaj
- bors
Elkészítés:
Először is a tésztát felrakom sós vízben főni.
A bacont felkockázom és lepirítom kevés olajon, majd hozzáadom a durvábbra vágott rukkolát és az áttört fokhagymát.
Főzöm 1-2 percen át, hogy összeessen, utána a mascarponéval összekeverem és leveskockát belemorzsolok.
Tejszínt öntök alá, borsozom és átforralom, majd ezzel a mártással tálalom a tésztát.
Hasonló receptek
-
Kaszinótojás franciasalátával és sonkatekerccsel
-
Mákos guba krémes ünnepi köntösben
-
Tejfölös pogácsa
-
Tepsis csirkecomb vele sült krumplival
-
Málnás francia krémes – sütés nélkül
-
Roston csirkemell burgonya-répa rösztivel és tükörtojással
-
Zöldséges vajas tortácska
-
Baconos krumplisaláta zöldborsós karajjal
-
Sajtbundában sült pulykamell krumplisalátával
-
Sonkában sült mozzarella