Roston sült tarja

Roston sült tarja

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 8 szelet csontozott sertéstarja
  • 1 fej nagyobb vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 5 szem borókabogyó
  • 1 ek. Piros Arany
  • 2 ek. mustár
  • 1 kk. só
  • 1 mk. ôrölt bors
  • 4 ek. olaj

Elkészítés:

A kikssé kiklopfolt tarja széleit beirdalom.

Kikeverem olajban a sót, borsot, Piros Aranyat, mustárt, áttört fokhagymát és bedörzsölöm vele a húsokat.

A karikázott vöröshagymát tört borókabogyóval vegyítem és minden szelet közé téve, egymásra csomagolom a húsokat fóliába.

1 éjszakán át hagyom pácolódni a hűtőben.

Forró rostélyon, parázson sütöm a hússzeleteket, mindkét felüket 4-4 percig.

Neked ajánljuk