Roston harcsafilé joghurtos salátával

Roston harcsafilé joghurtos salátával

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 4 db afrikai harcsafilé
  • 1 db kígyóuborka
  • 4 db tv paprika
  • 4 db paradicsom
  • 2 fej lilahagyma
  • 3 dl joghurt
  • őrölt fehérbors
  • 1 csokor metélőhagyma
  • étolaj
  • liszt

Elkészítés:

A zöldségeket megmossuk, tetszőlegesen felaprítjuk összekeverjük. A metélőhagymát apróra vágjuk, és elkeverjük a joghurttal. Sóval, borssal ízesítjük.

A harcsaszeleteket sűrűn bevagdossuk, de nem vágjuk át. Sózzuk, borsozzuk, és 10-15 percig hagyjuk állni, majd lisztbe forgatjuk, és serpenyőben pirosra sütjük.

A harcsát a salátával és a joghurtos öntettel tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Neked ajánljuk