Ropogós afrikai harca sült burgonyával házi savanyúsággal

Ropogós afrikai harca sült burgonyával házi savanyúsággal
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 60 dkg afrikai harcsa
  • 1 kg burgonya
  • bors
  • 4 dl olaj
  • házi vödrös savanyúság
  • töltött paprika
  • uborka
  • 60 dkg afrikai harcsa
  • 1 kg burgonya
  • bors
  • 4 dl olaj
  • házi vödrös savanyúság
  • töltött paprika
  • uborka

Elkészítés:

A halat besózzuk, borsozzuk és állni hagyjuk.

A burgonyát megtisztítjuk, hasábokra vágjuk, forró olajban ropogós pirosra sütjük, megszórjuk sóval.

A halat nagyobb szeletekre vágjuk, és forró olajban szintén ropogós pirosra sütjük.

A halat és burgonyát együtt tálaljuk, házi töltött paprikával és uborkával (vödrös savanyúsággal ) kínáljuk.

Megjegyzés:

A receptet Szekeres Lajosné Klári küldte be. Köszönjük!