Hozzávalók:
  • 8 személyre:
  • 8 kiklopfolt borjúszelet
  • 10 dkg vaj
  • 15 dkg csiperkegomba
  • 8 szelet sonka
  • 4 szelet félbevágott mozzarella
  • 5 dkg reszelt parmezán
  • őrölt bors
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 mk. zsálya
  • 4 ek. olívaolaj
  • 8 szelet kiklopfolt borjúszelet
  • 10 dkg vaj
  • 15 dkg csiperkegomba
  • 8 szelet sonka
  • 4 szelet félbevágott mozzarella
  • 5 dkg reszelt parmezán
  • őrölt bors
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 mk. zsálya
  • 4 ek. olívaolaj

Római ínyencfalatok

Elkészítési idő
4,0 11 Értékelés
Elkészítés nehézsége közepesen bonyolult
Árkategória közepesen költséges

Elkészítés:

Szárítsuk le a borjúszeleteket egy papírszalvétán!

Olvasszuk fel egy serpenyőben a vajat, fonnyasszuk meg benne a gombát, ha kész, csepegtessük le!

Tegyünk a borjúszeletekre egy-egy szelet sonkát és fél-fél szelet mozzarellát! A megfonnyasztott gombát osszuk el a nyolc adagon, hintsük meg parmezánnal, sózzuk, borsozzuk! Szórjuk meg a megtisztított, szétnyomott fokhagymával és a szárított zsályával!

Göngyöljük fel a borjúszeleteket, tűzzük meg fogpiszkálóval! Süssük meg a tekercseket az olajban és a megmaradt vajban!