Rizses csirke

Rizses csirke

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 4 db csirke felsőcombfilé
  • 4 marék rizs
  • 2 szál sárgarépa
  • 6 szem csiperkegomba
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 marék zöldborsó
  • olaj
  • 2 mk. ételízesítő
  • kevés szerecsendió
  • 1 mk. fehérbors
  • 1 mk. só

Elkészítés:

A hagymát szeletelem, a répát karikázom, a gombát negyedelem.

5 ek. olajon pirítom a rizst, hagymát, utána a répát, borsót.

Lefedve, közepes lángon párolom, majd 1 dl vízzel felöntve, még 10-15 percet főzöm, a vizet szükség szerint pótolva.

Hozzáadom a falatnyira vágott húst, és ízesítem.

Lefedve készre főzöm az egészet, hogy minden leve főjön el.

Neked ajánljuk