Rigósaláta

Rigósaláta
Elkészítési idő
5,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 2 db jégcsapretek
  • 2 db sárgarépa
  • 10 dkg erdei mogyoró
  • 4 dl tejföl
  • bors
  • fokhagyma
  • 1 kávéskanál mustár
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • kapor
  • majoránna
  • petrezselyem
  • 2 db jégcsapretek
  • 2 db sárgarépa
  • 10 dkg erdei mogyoró
  • 4 dl tejföl
  • bors
  • fokhagyma
  • 1 kávéskanál mustár
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • kapor
  • majoránna
  • petrezselyem

Elkészítés:

A retket és a répát megtisztítjuk, majd nagylyukú reszelőn lereszeljük. majd megsózzuk őket, és állni hagyjuk, később a levét kicsavarjuk.

A mogyoró egy részét megdaráljuk.

Az öntet elkészítése: a tejfölhöz hozzáadjuk a mustárt, az olívaolajat, majd ízlés szerint őrölt borsot, fokhagymát, sót, kaprot, majoránnát és petrezselyem zöldjét keverünk hozzá.

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti