Rántott csirkemell sajttal és gombával töltve

Elkészítési idő
45 perc alatt elkészülő ételek
Árkategória
Közepesen költséges ételek
Hozzávalók:
- 4 db csirkemellfilé
- 20 dkg gomba
- 1 fej vöröshagyma
- 1 fej lilahagyma
- 20 dkg trappista sajt
- 4 szelet bacon
- 5 dkg vaj
- őrölt fehérbors
- só
- olaj
A panírozáshoz:
- finomliszt
- zsemlemorzsa
- tojás
Elkészítés:
A csirkemellet kiklopfolom és sózom. A vöröshagymát és a gombát feldarabolom. A lilahagymát vékony szeletekre vágom. A sajtot lereszelem. Vajon dinsztelem a hagymát és a gombát rárakva, sózva, borsozva párolom, míg a leve el nem fő. Még melegen hozzákeverem a sajtot. A csirkemellekre 1-1 szelet bacont rakok, illetve a gombás tölteléket és 2 szelet lilahagymát. Félbehajtom a húst és panírozás után kisütöm bő olajban, közepes tűzön.
Hasonló receptek
-
Baconos krumplisaláta zöldborsós karajjal
-
Sajtos borsógombóc
-
Sajtbundában sült pulykamell krumplisalátával
-
Sonkás-tojásos tészta
-
Spárgás-sárgarépás csirkemellragu
-
Konfitált sertéstarja tavaszi zöldségekkel burgonyakosárban
-
Camembertes almatorta
-
Csokis krémes
-
Anikó-szelet
-
Mustáros-bazsalikomos szűzpecsenye sült céklával