Rákragus kecsege

Rákragus kecsege

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Rafinált ételek

Árkategória

Költséges ételek

Hozzávalók:

  • 1,5 kg kecsege
  • 20 dkg rák farokhús
  • 20 dkg gomba
  • 15 dkg vaj
  • 5 dkg rákvaj
  • 6 dkg liszt
  • 1 dl tejszín
  • hal-alaplé
  • 1 csokor kapor
  • 5 g őrölt fehérbors
  • 3 dkg só

Elkészítés:

A kecsegét kibelezem és megsózom, orrukat a farok húsos részébe szúrva gyűrűt hajtok.

Kikent tepsibe pakolom, alaplével felöntöm, fólia alatt párolom.

A kockázott gombát vajon dinsztelem, majd mehet bele a főtt rákhús, finomra vágott kapor.

Pár perc múlva liszttel, borssal szórom és alaplével, tejszínnel felöntve átforralom.

Végül a halakat a raguba téve összeforralom, így készen is van.

Neked ajánljuk