Rakott tészta glutén- és laktózmentesen

Rakott tészta glutén- és laktózmentesen
Elkészítési idő
5,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 1 csomag bármilyen gluténmentes tészta
  • 3 db M-es tojás
  • 1 kis dobozos laktózmentes tejföl
  • 4 db felkockázott virsli
  • 10 dkg felkockázott sonka
  • 1 db apróra vágott lilahagyma
  • 1 db felkarikázott újhagyma
  • 2 db felkockázott paradicsom
  • reszelt laktózmentes sajt
  • bors
  • ételízesítő
  • 1 csomag bármilyen gluténmentes tészta
  • 3 db M-es tojás
  • 1 kis dobozos laktózmentes tejföl
  • 4 db felkockázott virsli
  • 10 dkg felkockázott sonka
  • 1 db apróra vágott lilahagyma
  • 1 db felkarikázott újhagyma
  • 2 db felkockázott paradicsom
  • reszelt laktózmentes sajt
  • bors
  • ételízesítő

Elkészítés:

A tésztát sós vízben megfőzzük és jól leszűrjük. Egy tálba tesszük a 3 tojást, a tejfölt, az apróra kockázott virslit, sonkát, lilahagymát, újhagymát, paradicsomot és laktózmentes sajtot, sóval, borssal, ételízesítővel ízesítjük, jól elkeverjük, majd beleforgatjuk a tésztát.

Olajozott jénaiba tesszük, és 200 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük.

Amikor kivesszük a sütőből, reszelünk rá még kevés sajtot.

Megjegyzés:

A receptet Csernáczki Zsanett küldte be. Köszönjük!