Hozzávalók:
  • csirkemell
  • füstölt sajt
  • szeletelt bacon
  • A panírozáshoz:
  • tojás
  • liszt
  • zsemlemorzsa
  • csirkemell
  • füstölt sajt
  • szeletelt bacon
  • tojás
  • liszt
  • zsemlemorzsa

Rakott rántott hús

Elkészítési idő
5,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

A hússzeleteket bepanírozzuk. Egy őzgerincformát kibélelünk a szalonnával úgy, hogy keresztben túllógjon a formán, mert ezt a végén rá kell majd hajtogatni a húsra. A szalonnára ráhelyezünk egy sor rántott húst, majd utána a sajt következik.
Addig váltogatjuk a rétegeket, míg el nem fogy. Utoljára rántott húsnak kell kerülnie.
Miután ráhajtogattuk a szalonnát, befedjük alufóliával, és betesszük a sütőbe kb. 20-25 percre, míg átsül. Aztán levesszük róla az alufóliát, és megpirítjuk.

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti