Hozzávalók:
  • 1 tojás
  • 2 dl tejföl
  • 30 dkg darált hús
  • 1 nagyobb fej karfiol
  • 1 tasak bolognai szósz alap
  • 1 tojás
  • 2 dl tejföl
  • 30 dkg darált hús
  • 1 nagyobb fej karfiol
  • 1 tasak bolognai szósz alap

Rakott karfiol darált hússal

Elkészítési idő
3,0 8 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória közepesen költséges

Elkészítés:

Mossuk meg, pároljuk (de ne túl puhára) a karfiolt.
Készítsük el a husit a szósz alappal 2 deci vízzel.

Rakosgassuk a karfiolok felét egy tűzálló tálba, törjük ösze egy villával, öntsük rá a darált húst, majd a maradék karfiolt.

Locsoljuk meg a már előzőleg tojással elkevert tejföllel, takarjuk le egy fóliával, rakjuk be a 200 fokos sütőbe. Amikor elkezd forrni az étel, vegyük le a fóliát, majd süssük tovább készre.