Rakott hústorta

Rakott hústorta
Elkészítési idő
4,0 6 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 1 csomag bacon
  • 15 dkg gépsonka
  • 20 dkg trappista
  • 50 dkg pulkamell
  • liszt
  • 1 tojás
  • 1 csomag bacon
  • 15 dkg gépsonka
  • 20 dkg trappista
  • 50 dkg pulkamell
  • liszt
  • 1 tojás

Elkészítés:

A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk.

A bacont egy jénaiban egymás mellé rakjuk, úgy hogy kilógjon a tál szélén. A húst lisztbe, tojásba, reszelt sajtba forgatjuk. Lerakunk egy sor húst, egy sor gépsonkát. Addig rétegzzük, amíg el nem fogynak a hozzávalók. A végén ráhajtjuk a kilógó szalonnaszeleteket.

Előmelegített sütőben 30 percig sütjük. Hidegen, melegen egyaránt finom. A tálból kiborítva torta formája lesz.

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti