Rakott édesburgonya csirkemellel és kölessel paradicsommal krémsajttal sütve

Rakott édesburgonya csirkemellel és kölessel paradicsommal krémsajttal sütve
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 150 g batáta karikára vágva, megpárolva
  • bors
  • 100 g sült csirkemell
  • 50 g főtt köles
  • paradicsom
  • fél tubus krémsajt
  • 150 g batáta
  • bors
  • 100 g sült csirkemell
  • 50 g főtt köles
  • paradicsom
  • fél tubus krémsajt

Elkészítés:

A batátát megsózzuk, borsozzuk, és egy kisebb tűzálló edénybe rétegezzük a csirkemellel, főtt kölessel, paradicsommal – a legfelső sorba ismét baráta kerül.

A tetején egyenletesen elosztjuk a krémsajtot és 200 fokra előmelegített sütőben kb. 10 perc alatt meggrillezzük.

Megjegyzés:

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!