Elkészítés:
A ketchupot, a mustárt összekeverjük az oregánóval, a zúzott fokhagymával, a sóval, a borssal és az olívaolajjal.
A csirkemelleket megmossuk, hasonló vastag szeletekre vágjuk, beletesszük a fűszeres pácba és jól összekeverjük. Kb. 15 percig hagyjuk pácolódni.
Az almát kimagozzuk, vékony szeletekre vágjuk. A sajtot lereszeljük. Egy közepes méretű tepsit kivajazunk. A bepácolt húsból egy réteget a tepsibe fektetünk. Befedjük a szeletelt almával és megszórjuk reszelt sajttal. A rétegezést addig ismételjük, amíg minden hozzávaló elfogy. A tetejét a maradék sajttal megszórjuk.
Alufóliával lefedjük és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 35 percig sütjük. Ezt követően, a fóliát eltávolítva még 10 percig pirítjuk. Rizi-izivel tálaljuk.
Megjegyzés:
Fotó: RAS / Recepttár
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti