Rakott banános-csokis palacsinta

Rakott banános-csokis palacsinta
Elkészítési idő
3,0 2 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 4 evőkanál zabliszt
  • 3 evőkanál kókuszliszt
  • 2 tojás
  • 3 dl kókusztej
  • csipet só
  • ízlés szerint édesítő
  • 2 banán
  • 5 dkg 70 %-os étcsoki
  • kókuszzsír
  • 4 evőkanál zabliszt
  • 3 evőkanál kókuszliszt
  • 2 db tojás
  • 3 dl kókusztej
  • csipet
  • édesítő
  • 2 db banán
  • 5 dkg 70 %-os étcsoki
  • kókuszzsír

Elkészítés:

A zablisztet, a kókuszlisztet, a tojást, a sót és az édesítőt a kókusztejjel összekeverjük, majd állni hagyjuk, hogy besűrűsödjön. (Ha túl sűrű, pótolhatjuk kókusztejjel.)

Egy teflonedényben a kókuszzsírt felolvasztjuk, és a tésztából a teflonedény közepébe kis korongokat csurgatunk. (Ne terítsük szét, mert nehéz lesz átfordítani!)

Amikor az egyik oldala megsült, óvatosan átfordítjuk. Amikor kész, kivesszük. Így sütünk kb. 6-8 db kis palacsintát.

A palacsinták közé karikázzuk a banánt, a tetejét leöntjük csokimázzal.

Megjegyzés:

A receptet Fajcsákné Judit küldte be. Köszönjük!