Puszedli Pop rénszarvasok

Puszedli Pop rénszarvasok
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 40 dkg mézes puszedli (nekem 20 dkg vaníliás és 20 fahéjas volt)
  • 25 dkg mascarpone
  • 20 dkg étcsokoládébevonó
  • perec
  • M&M’
  • s cukorka
  • cukormáz
  • 40 dkg mézes puszedli (nekem 20 dkg vaníliás és 20 fahéjas volt)
  • 25 dkg mascarpone
  • 20 dkg étcsokoládébevonó
  • perec
  • M&M’s cukorka
  • cukormáz

Elkészítés:

A puszedlit ledaráljuk vagy szétmorzsoljuk. A mascarponéval összedolgozzuk és golyókat formázunk belőle.

A mélyhűtőbe tesszük 20 percre.

A csokoládét felolvasztjuk, majd beleforgatjuk a golyókat. A többi hozzávalóval pedig elkészítjük a rénszarvas fejet.

Megjegyzés:

A receptet Meszjár Erzsébet küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti