Pulykatekercs kolbásszal

Pulykatekercs kolbásszal

Elkészítési idő

Több mint 90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 2 pulykacomb
  • 15 dkg lángolt- vagy házikolbász
  • 5 dkg füstölt szalonna
  • babérlevél
  • borókabogyó
  • 1 kávéskanál olaj

Elkészítés:

Elkészítés:

A pulykacombok csontját vegyük ki, a helyére kolbászt dugjunk! A kivett csontból levest lehet főzni.

A húst összetűzzük, és eredeti formájára igazítjuk. Tűzdeljük meg füstölt szalonnával, majd sózzuk meg!

Kiolajozott, tűzálló tálba tesszük, és forró sütőben fóliával letakarva pároljuk 40-50 percet. Ezután a fóliát levéve pirosra sütjük a húst.

Ha kész, szeleteljük fel, és tálaljuk burgonyapürével!

Neked ajánljuk