Pulykahússal rakott zöld spárga

Pulykahússal rakott zöld spárga

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

6 személyre:

  • 1 kg zöld spárga
  • 60 dkg darált pulykahús
  • 30 dkg rizs
  • 2 fej vöröshagyma
  • ételízesítő
  • őrölt fehérbors
  • étolaj
  • 4 dl tejföl
  • 5 dkg vaj

Elkészítés:

A spárga végeit levágjuk, majd megpároljuk.

A hagymát apróra vágjuk, kevés olajon megpároljuk, rátesszük a darált pulykahúst, sózzuk, borsozzuk, és 15-20 percig pároljuk-pirítjuk. A rizsből párolt rizs készítünk.

Egy kivajazott tepsibe rakunk egy réteg spárgát, majd ráterítjük a párolt rizst és a lepirított pulykahúst. Erre jön a maradék spárga.

Tejföllel alaposan megkenjük, és előmelegített sütőben 30 sütjük.

Neked ajánljuk