Pulykacsíkok csirkemájjal és gombával

Pulykacsíkok csirkemájjal és gombával

Elkészítési idő

Több mint 90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 1 kg pulykamell
  • 50 dkg csirkemáj
  • 75 dkg gomba
  • 5 dkg vöröshagyma
  • 25 dkg császárszalonna
  • étolaj
  • csirke fűszersó

Elkészítés:

A csíkokra vágott pulykamellett csirke fűszersóval

beszórjuk, összekeverjük a csíkokra vágott szalonnával. A csirkemájat nagyobb darabokra vágjuk, a gombát vastagabb szeletekre, a hagymát karikákra.

A szűrőkanállal kiszedett pácolt finomságot forró tárcsán sütjük, közben lapáttal forgatjuk.