Pudingos gyümölcsleves

Pudingos gyümölcsleves
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • piros gyümölcsök (1/2 rész meggy, málna, ribizli, szeder)
  • sárga gyümölcsök (1/2 rész sárgabarack és őszibarack)
  • fél citrom leve
  • fahéj
  • nyírfacukor ízlés szerint
  • 1/2 csomag vanília puding
  • 2 evőkanál natúr joghurt
  • piros gyümölcsök (1/2 rész meggy, málna, ribizli, szeder)
  • sárga gyümölcsök (1/2 rész sárgabarack és őszibarack)
  • fél db citrom leve
  • fahéj
  • nyírfacukor ízlés szerint
  • 1/2 csomag vanília puding
  • 2 evőkanál natúr joghurt

Elkészítés:

A meggyet felöntjük forró vízzel, hozzáadjuk az őszibarackot, sárgabarackot és a bogyósokat.

Ízlés szerint édesítjük a levest, majd őrült fahéjat adunk hozzá.

A pudingport kevés vízzel alaposan kikeverjük, majd behabarjuk vele a levest.

Ha kihűlt, mehet bele a citromlé, aki szereti natúr joghurttal habarhatja be.

Megjegyzés:

A receptet Zátonyi Tünde küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti