Hozzávalók:
  • 5-6 banán
  • 6 tojás
  • 6 evőkanál liszt
  • 6 evőkanál kristálycukor
  • fél csomag sütőpor
  • reszelt csokoládé
  • 3,5 dl tej
  • 1 csomag pudingpor
  • 25 dkg margarin
  • 15 dkg cukor
  • 5-6 banán
  • 6 tojás
  • 6 evőkanál liszt
  • 6 evőkanál kristálycukor
  • fél csomag sütőpor
  • reszelt csokoládé
  • 3,5 dl tej
  • 1 csomag pudingpor
  • 25 dkg margarin
  • 15 dkg cukor

Pudingos-banános piskóta

Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

Egy sütőpapírral kibélelt tepsibe karikázom a banánt. Piskótatésztát készítek a tojásokból, majd ráöntöm a banánra. Előmelegítem a sütőt forróra, majd betolom. Egy perc múlva visszaveszek a lángból. Mikor megsült a tészta, kiborítom és leszedem a sütőpapírt. A pudingot elkészítem, majd ha lehűlt, összekeverem a habosra kevert margarinnal. A krémet rákenem a piskótára, a tetejét pedig reszelt csokival szórom meg.