Póréhagymás tejszínes-mustáros csirkemell

Póréhagymás tejszínes-mustáros csirkemell

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Hozzávalók:

  • kb. 1 kg csirkemell filé
  • 1 szál póréhagyma
  • 500 ml főzőtejszín (Meggle)
  • kb. 4-5 evőkanál mustár
  • petrezselyemzöld
  • őrölt bors
  • étolaj

Elkészítés:

Remek ötlet akár ebédre, vacsorára. Ráadásul gyorsan elkészülsz vele.

A karikára felvágott póréhagymát kevés olajon megdinszteljük. A csirkemellet nagyobb szeletekre felvágjuk, besózzuk és a megdinsztelt póréhagymához adjuk. Kevergetve addig főzzük, míg a saját levét elfövi, utána a hús mindkét oldalát kicsit megpirítjuk.

A tejszínbe belekeverjük a mustárt, a sót és az őrölt borsot, majd ráöntjük a csirkemellre, és végül megszórjuk az apróra felvágott petrezselyemzölddel. Még pár percig főzzük, és már kész is van.

Neked ajánljuk