Pizzás baguette

Pizzás baguette
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória olcsó
Hozzávalók:
  • tetszés szerint baguette, kifli, kenyér
  • pizzakrém
  • mozzarella
  • olvasztott vaj
  • bazsalikom
  • oregánó
  • petrezselyem
  • baguette (kifli, kenyér)
  • pizzakrém
  • mozzarella
  • olvasztott vaj
  • bazsalikom
  • oregánó
  • petrezselyem

Elkészítés:

A kenyeret bevagdossuk és a résekbe nyomjuk a pizzakrémet és beledugdossuk a kisebb darabkákra vágott sajtot.

A krémhez az olvasztott vajhoz adjuk a zöldfűszereket (persze a legjobb a friss) és bekenjük vele a baguettet.

Ezután alufóliába csomagoljuk és 200 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük. Ezután kinyitjuk az alufóliát, és 5 percig tovább sütjük, hogy a teteje is piruljon.

Megjegyzés:

A receptet Kókuszos Lány Konyhája küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti