Pitypang saláta

Pitypang saláta

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Olcsó ételek

Hozzávalók:

  • 30 dkg pitypanglevél
  • 5 cl ecet
  • 2 cl olíva olaj
  • 1 mokkáskanál fehér bors
  • 1 evőkanál kapor
  • 2 db tojás
  • 2 db paradicsom só

Elkészítés:

A zsenge pitypangleveleket megtisztítjuk, alaposan megmossuk, szárazra itatjuk. Salátástálba helyezzük, ráöntjük az ecetet, az olajat, megsózzuk, és őrölt fehér borssal ízesítjük.

Lazán összekeverjük, és megszórjuk apróra vágott friss kaporral. Cikkekre vágott főtt tojással, és paradicsommal díszítve tálaljuk.

Neked ajánljuk