Pirított lazac mézen párolt hagymával

Pirított lazac mézen párolt hagymával

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 8 szelet lazac
  • 12 db gyöngyhagyma
  • 3 ek. méz
  • 5 ek. olaj
  • 5 dkg vaj
  • kakukkfű
  • bors

Elkészítés:

A halszeleteket sózom, borsozom és kevés olajon megpirítom mindkét felüket 2-2 perc alatt.

Tepbsibe fektetem őket, kaukkfűvel hintem és szép pirosra sütöm 10 perc alatt.

A megpucolt hagymákat vízbe teszem, hogy épp ellepje, majd vajat és mézet adok hozzá.

Lassú tűzön párolom, hogy üveges legyen.

Neked ajánljuk